Condiţii de livrare, informaţii

Puteți plăti în numerar la livrare sau prin transfer bancar

Plantele comandate sunt livrate prin ramburs, Dumneavoastră plătiţi doar la preluarea coletului, ca urmare este o achiziţie fără riscuri. La cererea clientului, plata este acceptată şi prin transfer bancar, dar în acest caz, coletul va fi livrat după primirea sumei transferate.

Costurile livrării şi ambalării:

Având în vedere că produsele sunt livrate cu ajutorul unei societăți de curierat cu care colaborăm, din păcate livrarea prezintă costuri suplimentare. Aceste cheltuieli de livrare presupun o taxă de 22 de lei, indiferent de mărimea şi destinaţia coletului pe teritoriul României.

În cazul în care doriţi livrarea coletului în altă ţară decât România, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email pentru a întocmi o ofertă personalizată în funcţie de ţara de destinaţie şi mărimea coletului.

Timpul de livrare

Livrarea plantelor comandate, se face în perioada optimă de plantare a acestora, ţinând cont bineînţeles de condițiile meteorologice. O comandă preferabil va fi livrată într-un singur colet, dar se poate întâmpla ca perioada de plantare a produselor comandate să difere, astfel comanda va fi livrata în două sau mai multe etape. În astfel de cazuri, costurile de transport se vor calcula o singură dată (la trimiterea primului colet).

Date privind starea plantelor

La livrare plantele sunt în starea de vegetație actuală din momentul livrării. Acest lucru este interesant, deoarece o plantă perenă înaltă, în luna martie (la trimitere) este încă în stare latentă, s-ar putea să nu fi ieşit încă din pământ, astfel poate părea că aţi primit un ghiveci gol doar cu pământ. Dar nu vă faceți griji, pentru că aceeaşi plantă în luna aprilie are deja o înălţime de 1-2 cm, în luna mai – iunie este deja în stare dezvoltată, poate fi chiar înflorită.

Iar în sezonul de toamnă un arbust ornamental poate fi livrat în luna septembrie încă înflorit, tot această plantă în luna octombrie va fi fără flori cu frunze colorate, iar în luna noiembrie să fie fără frunze în stop vegetativ , eventual gata tuns pregătit pentru iarnă.

Când vă livrăm coletul?

Perioada optimă de plantare (precum şi de livrare) în funcție de tipul plantei este după cum urmează:

Pomi și arbuști fructiferi cu rădăcină liberă și vița de vie vor fi livraţi clienţilor după trecerea gerurilor, în prealabil primăvara între 1-15 martie începem livrările şi toamna după intrarea lor în perioada de repaus vegetativ în jur de 15 octombrie. Perioada de plantare a acestora este imediat următoare.

Bulbii de flori, butașii de trandafiri sunt livraţi primăvara începând cu data de 1 martie iar toamna începând cu data de 15 septembrie - atunci începe și perioada optimă pentru plantarea lor.

Plantele în ghiveci se pot planta din primăvara devreme după trecerea gerurilor până toamna târziu la apariţia primelor geruri.

Muşcatele, plante de balcon sensibile la îngheţ şi citricele sunt livrate primăvara începând cu data de 15 aprilie – asta în cazul în care temperaturile de peste noapte depăşesc deja 10 grade Celsius.

Protejarea datelor

Vă aducem la cunoştinţă, că datele dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon, adresă de e.mail, după caz CNP sau datele firmei) le stocăm în baza noastră de date şi le folosim la trimiterea ofertelor electronice și prin poștă.  Vă aducem la cunoștință că Sc Mobilro SRL , răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).
Dumneavoastră aveţi dreptul oricând să interziceţi acest lucru. Numărul de înregistrare la ANSPDCP este 27910.
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Se vor anula comenzile înregistrate cu adrese incomplete, cele sosite de la clienții care au avut în prealabil comenzi nepreluate sau care au caracter fraudulos sau jignitor.

Alte informații importante

Vă rugăm, la livrare, să luaţi în considerare că şi noi depindem de condiţiile meteorologice, astfel încât, în orice caz, trebuie să ne adaptăm la acesta.

Scopul nostru este ca comanda lansată să ajungă cât mai repede la Dumneavoastră , dar pentru că preluăm pre-comenzi, livrările se fac conform ordinii de sosire a comenzilor.

Produsele noastre în funcție de disponibilitate, pot fi comandate în cantităţi limitate.

Fotografiile aflate pe site și în catalogul nostru de produse, reprezintă imaginea plantelor mature dezvoltate într-un mediu optim.

1