Nou

« Înapoi la pagina precedentă

Agriş Invicta - tufă, la ghiveci

Cod: 13318


Un soi binecunoscut, de această dată la ghiveci, sub formă de tufă, pentru o productivitate mai mare. Fructele sunt mari, eliptice, verzi-gălbui, cu gust dulce acrișor și aromă plăcută la coacere deplină. La sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie se coc boabele delicioase ale acestui soi. Livrăm plante la ghiveci.
 


Preț: 25 lei

  
Perioadă de plantare: martie-noiembrie


  
Perioadă de coacere:
iun - iul
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: plantă dezvoltată, la ghiveci

  • Plantele din ghivece pot fi plantate în grădină în orice perioadă a anului, excepţie făcând perioada geroasă când pământul este îngheţat.
  • Săpăm o groapă ceva mai mare decât mărimea ghiveciului şi-o udăm bine de tot.
  • Apăsăm pereţii ghiveciului, astfel încercând să scoatem planta.
  • Nu se curăţă rădăcinile de pământ, se pune planta împreună cu acesta în groapa de plantare, apoi se pune un strat de pământ deasupra şi se udă bine.
  • Necesită suport, în condiţii de secetă se asigură umiditatea corespunzătoare.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Primăvara se recomandă tăiere de rărire.
  • Dacă observaţi semne de boală la agriş adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Scoruș roșu (Aronia arbutifolia Brilliant)

    Cod: 13644
    Scorușul roșu este puțin cunoscut, dar va fi mult mai folosit datorită gustului original și a impactului pozitiv asupra sănătății. Plin de vitamine și minerale conține chiar și fier, iod și...
  • Zmeur auriu All Gold

    Cod: 13226
    Un soi de zmeur cu coacere mediu-târzie. Fructele sunt potrivit de mari, rotunde, cu o culoare deosebită-galbenă, cu pulpă tare, aromată. Are productivitate mare. Sunt potrivite pentru consum proaspă...
  • Corn (Cornus mas)

    Cod: 13616
    Alături de mure, zmeură, afine, coarnele sunt cele mai căutate fructe de pădure. Coarnele coapte au gust plăcut, dulce-acidulat şi sunt folosite la prepararea de dulceaţă, marmeladă, la pregătirea...
1